Terug naar het programma

Ook onze theaterstudentgezelschappen krijgen een plekje op UUnited. Toneelvereniging STUK is op Park 6 te vinden met het concept UUnique, samen met DJ’s.

De acteurs lopen in de foyer rond met een unieke rol. Ze betrekken de bezoekers bij het spel met als doel dat ook de bezoekers zichzelf kunnen zijn.

De DJ’s Deodaat en Vrøge zullen de tunes verzorgen op Park 6. De twee Utrechtse DJ’s zetten op 21 maart beide een eigen show neer maar zullen ook B2B draaien.

Deodaat

Deodaat (rechts), opkomend talent in Utrecht. Als oprichter van het collectief “Plaatjes & Maatjes”, een onderdeel van zijn residency bij Utrechtse Radiozender Birdcage, brengt hij de vrolijkste en dansbaarste platen naar je oren. Met een eclectische mix van Disco, House en Tropische grooves waarin percussie centraal staat zorgt hij voor gezelligheid op elke dansvloer waar hij komt en verbindt hij mensen met muziek en dans. Met genre overstijgende sets neemt hij je mee op een muzikale reis met platen van over de hele wereld. 

Vrøge

Vrøge (links) is genesteld in de bruisende stad Utrecht, waar hij muziek verspreidt die je heupen doet trillen terwijl je een enorme glimlach op je gezicht hebt. Al sinds hij een kleine jongen was, heeft muziek een prominente rol in zijn leven gespeeld. Hij begon met het bespelen van de toetsen in een band.

De laatste paar jaar realiseerde hij zich dat het verzamelen van platen en deze voor andere mensen spelen veel leuker is om te doen. In diezelfde jaren merkte hij dat hij van alle soorten muziek genoot. Wat zijn ziel echter echt in vuur en vlam zet, is een plaat met een ongenaakbare blazerssectie.