Theater- en filmpodium voor UU- studenten

Amateur theater- en filmmakers opgelet! Hou jij je bezig met film, toneel, muziektheater, kleinkunst of cabaret? Parnassos, het cultuurcentrum van de UU, biedt de mogelijkheid om je voorstelling of filmprogramma in een professionele zaal te spelen!

Universiteitstheater Parnassos is een theaterzaal met 100 zitplaatsen. UU-studenten die een succesvolle voorstelling of filmprogramma hebben gemaakt en graag nog een keer willen spelen, kunnen een aanvraag indienen. Als je voorstelling wordt geselecteerd, krijg je de kans om een hele dag gratis de theaterzaal te gebruiken, inclusief een technicus! Je kunt kiezen voor éen of twee avondvoorstellingen, afhankelijk van de lengte van je stuk. Vaste speeldag is de donderdagavond. De kaartverkoop (€ 5,- per kaartje!) gaat via ons eigen kaartverkoopsysteem.

Wat krijg je?
– Max. 10 uur een professionele technicus
– Een dag gebruik van de theaterzaal en technische middelen
– Reclame via de PR kanalen van Parnassos
– Professioneel advies door de productieleider, coördinator, theatertechnicus en communicatiemedewerkers van Parnassos

Wat vragen we van je?
– Je hebt je voorstelling al eens met succes eerder gespeeld
– De voorstelling/film duurt minimaal 1 uur
– Er is beeldmateriaal (video/pitch) van je voorstelling, zodat we je aanvraag kunnen beoordelen
– Een beknopt PR plan: hoe ga je je publiek bereiken? Wie verwacht je dat er naar je voorstelling komt? Wie is je doelgroep? Hoeveel publiek verwacht je te trekken?

Als je voorstelling is geselecteerd:
– Je gaat zelf actief met PR voor je voorstelling aan de slag. Daarnaast zal Parnassos de voorstelling in haar agenda opnemen en via social media promoten
– Beeldmateriaal en tekst voor een persbericht en poster lever je zelf aan, Parnassos maakt de poster

Contact
Enthousiast? Voor meer informatie over Springplank! neem je contact op met Andrea Poorterman, programmacoördinator van Parnassos (a.j.poorterman@uu.nl)