Op zoek naar een ruimte waar je regelmatig kunt repeteren? Dan is de Parnassospas een voordelige optie. Met deze pas kun je tijdens openingstijden van Parnassos repeteren in onze repetitieruimtes. In alle ruimtes staat een piano. Er zijn kleine oefencabines en grote(re) zalen. Er is geen mogelijkheid ruimtes van tevoren te reserveren. Wel kun je zo vaak langskomen als je wilt.

Wil je de ruimte toch van tevoren reserveren, dan gelden de voorwaarden en tarieven van zaalverhuur

Introducés
Als je iemand mee wilt nemen kan dat: die persoon betaalt € 2,50 introducé-kosten, af te rekenen bij de receptie. Je kunt per pas niet meer dan één persoon introduceren. Introducés zijn niet toegestaan in de drumkelders. Het is niet mogelijk om in de repetitieruimtes te repeteren met je band.

Je kunt de pas aanschaffen bij de receptie van Parnassos tijdens onze openingstijden. Je hebt een pasfoto nodig en een pinpas om te betalen (geen contante betalingen mogelijk). Je kunt kiezen voor een pas die een maand geldig is of een jaar.

Let op: Het is helaas niet mogelijk om percussie, drums, versterkte instrumenten of doedelzak te spelen in de oefenruimtes.

Tarieven 

TariefgroepMaandpasJaarpas
Tarief 1€25€80
Tarief 2€37,50€120
Tarief 3€50€160

Meer informatie vind je in de Voorwaarden Parnassospas.