Werk of studeer jij binnen de UU en heb je iets te vieren, wil je je met je team verdiepen in een bepaalde vaardigheid of heb je zin om met je collega’s, je bestuursleden of je studentenvereniging iets leuks te doen op cultureel gebied? Bij Parnassos kun je de leukste workshops boeken!

Teamuitjes

Heb je iets te vieren of wil je een origineel (team)uitje organiseren? Boek dan een workshop bij Parnassos! Lijkt het je fantastisch om een workshop Burlesque te volgen? Tranen van het lachen te krijgen in ons theater tijdens een workshop Impro comedy? Samen creatief te zijn en een schilderworkshop volgen, of die vrolijke vlaggenlijn voor op kantoor in elkaar naaien? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verdiepende workshops

Zin in nieuwe inzichten, inspiratie, energie en vooral veel plezier als team? Boek dan een workshop bij Parnassos en leer samen met je collega’s of vereniging meer over een specifiek onderwerp!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Creatief denken, Schrijven met humor, Fotografie, Stem- en Presentatiecoaching of InDesign? Investeer samen met jouw team op een leuke manier in de ontwikkeling van jullie vaardigheden!

Een hapje en een drankje?

Het is mogelijk om je pakket uit te breiden met o.a. koffie en thee, maar heb je juist zin om na afloop privé te borrelen aan de bar? Dat kan! Check onze mogelijkheden om onze gezellige bar af te huren via Zaalverhuur.

DOEN!

Een workshop duurt meestal 1,5 uur en wordt georganiseerd in ons historisch pand in het centrum van Utrecht, maar workshops op maat én op locatie zijn bespreekbaar. Ben je student aan de UU? Dan krijg je een mooie korting!

Een workshop boeken kan tot uiterlijk 4 weken voor aanvang. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en het complete aanbod. Neem voor meer informatie en het boeken van een workshop contact op met ons via productie.parnassos@uu.nl.