Op deze pagina is de bereikbaarheid te vinden van Parnassos. Parnassos is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Schuin tegenover Parnassos zit Parkeergarage Kruisstraat. De bus stopt om de hoek (halte Wittevrouwen of halte Stadsschouwburg). Voor het pand is voldoende mogelijkheid om je fiets neer te zetten.

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK  Utrecht

Auto

1. Vanuit Den Bosch

A2 tot knooppunt Everdingen dan de A27 richting Hilversum/Almere
Kies afslag 30, Veemarkt/Rijnsweerd. Kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een grote T-splitsing met verkeerslichten. Vanaf daar volgt u de borden ‘Wittevrouwen’. Zie verder punt 5.

2. Vanuit Arnhem

Kies bij knooppunt Lunetten de A28 richting Utrecht centrum. Volg vervolgens de borden ‘Wittevrouwen’. Zie verder punt 5.

3. Vanuit Amsterdam

Kies bij Knooppunt Ouderijn de A12 richting Arnhem. Neem vervolgens de A27 richting Hilversum en volg de borden ‘Wittevrouwen’.

4. Vanuit Rotterdam / Den Haag

Volg de A12 richting Arnhem. Kies de A27 richting Hilversum. Kies afslag 30; Veemarkt/Rijnsweerd en kies vervolgens Rijnsweerd. U komt uit op een rotonde met verkeerslichten. Volg dan de borden ‘Wittevrouwen’. Zie verder punt 5.

5. Binnen Utrecht

U komt Utrecht binnen via de Biltstraat. Op de hoek van de Biltstraat en de Kruisstraat slaat u de Kruisstraat in (aan de linkerzijde van de Biltstraat bij het tweede stoplicht na de spoorwegovergang). In de Kruisstraat vindt u Parnassos. U kunt parkeren op de Biltstraat of in de parkeergarage aan het begin van de Kruisstraat. Bij het tweede stoplicht na de spoorwegovergang slaat u linksaf. U rijdt dan de Kruisstraat in. Na 150 meter ziet u aan de rechterzijde de ingang van de parkeergarage.

Openbaar vervoer

Plan hier je route via 9292.nl