Zin om een (niet te duur) drankje te doen in de binnenstad van Utrecht? Kom eens naar de gezellige bar van Parnassos! Een leuke plek om met vrienden iets te drinken en bij te kletsen. Volg je een cursus bij Parnassos? Warm jezelf alvast op met een lekkere cappuccino vóór je cursus. En naderhand natuurlijk wat drinken en napraten met je medecursisten. Je bent van harte welkom!

OPENINGSTIJDEN:

Zie openingstijden voor de actuele openingstijden van de bar.

VERHUUR BAR:

Het is ook mogelijk om de bar in de weekenden of overdag af te huren voor een culturele activiteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

©Maarten Mooijman
©Jelmer de Haas – All Rights Reserved

 De bar heeft een schuifwand om de ruimte in tweeën te delen. Hiermee kan de ruimte intiemer worden gemaakt. Beide delen hebben een eigen ingang. Het is niet mogelijk de gedeeltes apart van elkaar te huren. Je huurt altijd de hele bar.

GESCHIKT VOOR:

Maximaal 120 personen (75 zitplaatsen)

Neem contact op met afdeling beheer via verhuur.parnassos@uu.nl voor de mogelijkheden.

AFMETINGEN:

16 bij 7 meter. Het voorste gedeelte met de bar is 10 bij 7 meter. Het achterste gedeelte met het podium is 6 bij 7 meter. Het (lage) podium is 4 bij 7 meter.

VOORZIENINGEN:

  • Bar met barpersoneel
  • Tafels en stoelen
  • Piano
  • Laag podium (4×7 meter)
  • Keuken met beperkte voorzieningen (er kan/mag niet worden gekookt, wel is er de mogelijkheid hapjes voor te bereiden, af te wassen etc. Je dient zelf voor bestek en/of servies te zorgen.)

Aanvullende materialen, zoals beamer, laptop en zangset zijn extra te huren. Zie de prijslijst zaalverhuur voor de mogelijkheden.

PRIJZEN:

Een overzicht van de prijzen voor zalen en faciliteiten vind je op de prijslijst zaalverhuur.

GEÏNTERESSEERD?

Vul het aanvraagformulier voor de bar in om direct een aanvraag te doen. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen via verhuur.parnassos@uu.nl of bel 030-253 8787 (bereikbaar maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag).