Theatersportgroep Parnassos (TSGP) is een gezellige, enthousiaste studententheatersportgroep. Theatersport is een vorm van improvisatietoneel waarbij twee teams elkaar uitdagen tot het improviseren van scènes: improvisatie met een wedstrijdelement dus. De input voor scenes komt uit het publiek. ‘Jij roept, wij spelen!’ is de leus.

Wekelijks wordt er op dinsdagavond ‘getraind’ en bijna elke maand wordt er op vrijdagavond in Parnassos Cultuurcentrum een wedstrijd gespeeld. Behalve thuiswedstrijden worden er ook theatersportwedstrijden gespeeld tegen teams uit andere steden. Verder is Theatersportgroep Parnassos ook te boeken voor improvisatiedemonstraties en/of theatersportworkshops op (studenten)feesten, festivals en (bedrijfs)evenementen. 

 TSGP is regelmatig op zoek naar nieuwe studenten ter versterking van de groep. Heb je ervaring met theatersport en/of improvisatietoneel of is jouw improvisatietalent nog altijd verborgen gebleven, maar lijkt het je wel fantastisch om Theatersportgroep Parnassos te komen versterken? Kom dan eens een keer kijken naar één van onze wedstrijden en spreek ons aan of bezoek onze website en stuur ons een e-mail.

Repetities: dinsdag
Locatie: Parnassos (locatie binnenstad)
Toetreding: minimaal 1 jaar theatersportervaring, of andere theaterervaring
Contributie: 50 euro per halfjaar
E-mail: info@tsgp.nl 
Internet: tsgp.nl