STV STUK is dé onafhankelijke Studenten Toneelvereniging voor studenten in de stad Utrecht. We zijn er voor elke student met een liefde voor toneel, of je nou op het podium wil staan of liever achter de schermen. Daarnaast zijn we er voor een heleboel gezelligheid. De vereniging is nog jong, dus er is veel ruimte voor ideeën en initiatief om invulling te geven aan STUK.

Producties
Bij STUK bieden we meerdere producties per jaar aan, zowel met een professionele regisseur als met stagiaires als met leden. Ervaring is niet vereist, het doel van de vereniging is om studenten samen te brengen met een liefde voor het toneel en alles er wat ermee samenhangt, zoals regisseren, kostuums en decor maken en licht en geluid regelen.

Gezelligheid
Ook naast het toneel zijn we een actieve vereniging. Er worden door verschillende commissies borrels, activiteiten en andere uitjes georganiseerd zodat iedereen zich snel thuis voelt binnen STUK. Er is bijna iedere week wel iets te doen! Hiernaast is er aan het begin van het collegejaar een introductiekamp. Tijdens dit weekend leer je alle leden goed kennen door middel van spelletjes en tijdens de gezellige borrels in de avonden.

Commissies
Leden hebben de mogelijkheid om plaats te nemen in verschillende commissies, zoals de activiteitencommissie, borrelcommissie, maar ook de kostuum- en decorcommissie! Zo kan je bijdragen aan deze jonge vereniging en nieuwe vaardigheden opdoen. Met behulp van de commissies worden het hele jaar door verschillende dingen georganiseerd.

Website: www.stvstuk.nl
E-mail: bestuur@stvstuk.nl