wo 13 dec
18:00 - 21:15 uur

Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, Utrecht

€45,- (student: €32,50)

Tickets

Schuif aan bij The SnowQ, de Kerst dinnershow van Parnassos Cultuurcentrum. Ontdek het verhaal over twee zussen die elkaar kwijtraken en met behulp van The SnowQ zichzelf en het publiek bevrijden.

Twee zussen raken elkaar kwijt wanneer een magische spiegel breekt. Waar de één alle hoop verliest, probeert de ander wanhopig in verbinding te blijven. Ze worden bezocht door allerlei vervormde kerstfiguren. Maar pas wanneer The SnowQ ten tonele verschijnt, worden ze bevrijd.

The SnowQ is een inclusief & exclusief kerstfeest waar iedereen welkom is te genieten van een luxe veganistisch diner. DADO eetwinkel en catering verzorgt het driegangenmenu. Het diner is een visuele verwijzing naar de show. Al je zintuigen worden geprikkeld.

SnowQ Makers

The SnowQ wordt gemaakt en uitgevoerd door cursusdocenten, cursisten en medewerkers van Parnassos. Zij zorgen ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten. De performers, cursisten van Parnassos, komen uit verscheidene landen in Europa; Spanje, Griekenland, België, Nederland en Polen. Samen delen ze de passie om een voorstelling neer te zetten die prikkelt en raakt. Een voorstelling waardoor het publiek met een hoofd vol liedjes en een hart vol naastenliefde naar huis gaat.

Sophia Maria Kienhuis…

…is dansdocent van Parnassos en maakt alle choreografieën voor de show en de ontwerpen van de kostuums voor de performers, met de hand. Ze heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en gebruikt daarom louter restpartijen stof uit tweedehands winkels.

Sophia Maria Kienhuis heeft zich na haar afstuderen aan de Hogeschool van de Kunsten Amsterdam ontpopt tot veelzijdig performer en maker. Ze omschrijft zichzelf als een vulkaan met vele creatieve uitbarstingen van dans en songs tot kleding. Ze creëert vanuit de vraag: ‘Wat beweegt ons?’. Ze is een gepassioneerde danser, dansdocent en choreograaf. Daarnaast is ze zangeres en tekstschrijver bij de band Flower of Hope.

Sophia Maria online:
Instagram:@sophiamariakienhuis en @flowerofhopemusic
Dancemovie, created @Parnassos:  https://www.youtube.com/watch?v=wg8ayZlRb5c&feature=youtu.be 
Vogelvlucht (choreografie Sophia Maria Kienhuis): https://youtu.be/1FizmcU6A6g

Alberto Pérez…

…is werkzaam als zowel koperblazer, live electronics artiest als docent. Ook componeert en produceert hij zijn eigen muziek. Hij treedt al meer dan 15 jaar op in klassieke en moderne muziekensembles. Gedurende deze tijd heeft hij talloze masterclasses gevolgd en veel plezier beleefd aan verschillende muzikale projecten, zoals optreden op Tomorrowland met de Metropole Academy en op een avant-garde muziekfestival op Malta. Ook speelde hij grote symfonische meesterwerken in symfonische orkesten in Spanje en ging hij op tournee als acteur-muzikant met de Moon Cabaret voorstelling.

Alberto heeft een bachelor en master diploma’s klassieke muziek en een masterdiploma in muziekonderwijs behaald.

Tegenwoordig houd Alberto zich veel bezig met componeren en produceren, optreden en lesgeven. Daarnaast werkt hij bij Bom-B Music, ISUtrecht, en Moon Cabaret. 

Instagram: https://www.instagram.com/albertobombi.pj

Frank Irving…

…werkt als creative en combineert het liefst muziek en theater, bedenkt concepten, schrijft muziek en liedteksten, regisseert en helpt graag bij het vormgeven en realiseren van ideeen. Voor Parnassos maakte Frank verschillende voorstellingen, was artistiek leider bij twee Parnassos lustrum events en was coach bij de cursussen Muscal en Theaterlied.

Op dit moment werkt hij als componist voor de one woman musical Frieda (Mink Theaterprodukties) en als performer in de voorstelling Pineas, Waar Ben Je (TGBagage). Hij schreef diverse korte voorstellingen waaronder: Meermensen (Een Barmusical, Cafe Theaterfestival),  Carbon (Aliens & Plastic, Festival Lage Vuursche) en songs voor Theater Zest.  Als performer werkte Frank voor o.a. Duo Vilt, Cirque Du Soleil, Stage Entertainment en Stichting Ruis.

Glutenallergie/ intolerantie (o.i.d.)?

Mail je naam en de datum van de show naar productie.parnassos@uu.nl

Zoek je een andere datum?