Ontdek onze gloednieuwe ‘Parnassos Film Club’ vanaf dit najaar! Bereid je voor op een gezellige filmervaring in onze theaterzaal.

Elke filmavond bij de Parnassos Film Club heeft een uniek thema. We werken samen met diverse filmfestivals om elke filmavond een passend randprogramma neer te zetten. De film en het programma zijn voornamelijk in het Engels. Op die manier is de Film Club voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk.

Het aanvullende programma varieert van de ene keer een wetenschappelijke insteek en de andere keer muzikaal vermaak. Het randprogramma sluit aan op de thema’s uit de film. Zo word je als filmliefhebber geprikkeld om de film die je zojuist hebt gezien op een nieuwe manier te beleven en vanuit een ander artistiek oogpunt te benaderen.

Onze theaterzaal, voorzien van een projector, verwelkomt met plezier maximaal 100 bezoekers met af en toe een achtergrond muziekje. Helaas is popcorn niet toegestaan in de theaterzaal, maar geen zorgen! Na de film kun je genieten van wat popcorn en napraten met mede-filmliefhebbers.

Op 9 november is de eerste editie in samenwerking met InScience – International Science Film Festival Nijmegen. Klik hier voor alle informatie en tickets. Mis het niet terwijl we Parnassos omtoveren tot een magische filmoase.