Ontdek onze gloednieuwe ‘Parnassos Film Club’ vanaf dit najaar! Bereid je voor op een onvergetelijke filmervaring in onze knusse theaterzaal.

Elke filmavond bij de Parnassos Film Club heeft een uniek thema en biedt een gevarieerde selectie van films die aan alle smaken voldoen. We werken samen met diverse filmfestivals om een line-up van prikkelende en vermakelijke films te presenteren met elke avond een randprogramma.

Onze theaterzaal, voorzien van een hoogwaardige projector, verwelkomt met plezier maximaal 100 filmliefhebbers met af en toe een achtergrond muziekje. Helaas is popcorn niet toegestaan in de theaterzaal, maar geen zorgen! Na de film kun je naar onze bar om te genieten van wat popcorn en na te praten met mede-filmliefhebbers.

In november is de eerste editie in samenwerking met InScience Filmfestival. Volgend jaar werken we samen met Nederlands Film Festival en het Queer Film Festival en zal er een avond plaatsvinden in het teken van dans. Houd onze agenda in de gaten voor de exacte data en tickets. Mis het niet terwijl we Parnassos omtoveren tot een magische filmoase.